Zakázkové zámečnictví a výrobní kooperace

Zakázkové zámečnictví realizuje zakázkovou zámečnickou výrobu, která je odvozena zejména od výroby standardních výrobků, které jsou však dílčím způsobem upraveny (atypické rozměry, speciální příslušenství či výbava apod.).
Naše zakázkové zámečnictví vyrábí např. atypické dveře, vrata, ocelová okna, výkladce obchodů, vstupní dveře, prosklené stěny atd. – viz jednotlivé produktové složky.
Na základě technologického vybavení firmy, kterým firma disponuje – viz fotogalerie, může firma nabídnout též kooperační spolupráci, směřovanou zejména do oblasti zpracování tenkých plechů.

Nabídka pro kooperační spolupráci je založena na těchto operacích:

CNC vysekávání plechů
CNC ohraňování plechů
Stáčení plechů
CNC zakružování plechů
Automatizované podélné svařování zakroužených plechů
Signování na zámečnické signovačce – do tloušťky plechu 3 mm, vyložení 500 mm
Bodové sváření (jednostranně bez viditelných bodů)
Poloautomatické sváření TIG, MIG, MAG
Stáčení otevřených a uzavřených profilů (např. trubky, Jäkl, L, I)
Válcování závitů do tenkostěnných uzavřených i otevřených profilů nebo tenkých plechů technologií flow-drill

Fotogalerie

Výrobní kooperace - stroje

Výrobní kooperace - výrobky

Kontaktujte nás

Osobní údaje poskytnuté v kontaktním formuláři jsou určeny výhradně pro potřebu zpracování zaslaného požadavku a pro účely vyřízení případné objednávky produktů a služeb společnosti MONTKOV. V této souvislosti jsem informován (a) o tom, že mám právo na informaci, k jakému účelu a jakým způsobem jsou tyto informace zpracovány. Pokud zjistím nebo se domnívám, že správce provádí zpracování mých osobních údajů, v rozporu s ochranou mého soukromého a osobního života nebo v rozporu se zákonem, mohu požadovat o provedení opravy, doplnění nebo odstranění osobních údajů. Více informací o ochraně osobních údajů naleznete zde.

Google reCAPTCHA: Neplatný klíč webu.

Zakázkové zámečnictví a výrobní kooperace