Ocelová okna

Součástí rozšířené nabídky firmy MONTKOV je též výroba ocelových oken. Ocelová okna se vyrábí z profilového systému Jansen. Jedná se o systém uzavřených ocelových profilů v provedení černém, pozinkovaném nebo nerezovém, bez přerušeného tepelného mostu nebo s přerušeným tepelným mostem.

Konstrukce profilů Jansen je taková že se mezi okno a okenní rám standardně osazuje zdvojené obvodové profilové těsnění.

Specifikace

Ocelová okna WIJAMO, vyráběná z profilového systému Jansen jsou určena jak pro vnitřní použití (zpravidla jako fixní okna), tak i pro vnější použití do plášťů budov. S ohledem na variabilitu profilového systému je možné jak okna běžných rozměrů, tak i okna rozměrově atypická nebo vzhledově originální. Pro vnitřní použití se okna vyrábí z neizolovaných profilů (řada Economy). Vnější okna se vyrábějí z profilů s přerušeným tepelným mostem (Janisol), s deklarovanými tepelně-izolačními parametry. V závislosti na parametrech zvolené výplně lze dosáhnout hodnot součinitele prostupu tepla v normovaných nebo projektovaných hodnotách.

Mezi přednosti ocelových oken ze systému Jansen patří propracované technické provedení, dlouhodobá životnost a bezproblémová funkčnost.

Ocelová okna lze vyrábět a dodávat též ve fixním provedení jako požární uzávěry, s deklarovanou požární odolností v odolnostech EW15 až EW45 nebo EI15 až EI90.

Ocelová okna mohou být součástí větších celků, tj. sestavy více oken fixních nebo otevíravých a lze je použít i pro další účely, jako např. zasklení balkonů a lodžií, zastřešení bazénů, stavbu zimních zahrad atd.

Obchodní a technické informace

+420 466 768 257 (+420 602 478 090)

Poptávky a objednávky

info@montkov.cz

Fotogalerie

Kontaktujte nás

Osobní údaje poskytnuté v kontaktním formuláři jsou určeny výhradně pro potřebu zpracování zaslaného požadavku a pro účely vyřízení případné objednávky produktů a služeb společnosti MONTKOV. V této souvislosti jsem informován (a) o tom, že mám právo na informaci, k jakému účelu a jakým způsobem jsou tyto informace zpracovány. Pokud zjistím nebo se domnívám, že správce provádí zpracování mých osobních údajů, v rozporu s ochranou mého soukromého a osobního života nebo v rozporu se zákonem, mohu požadovat o provedení opravy, doplnění nebo odstranění osobních údajů. Více informací o ochraně osobních údajů naleznete zde.

Google reCAPTCHA: Neplatný klíč webu.

Ocelová okna