Ocelové zárubně

Od roku 2019 jsou v nabídce ocelových zárubní firmy MONTKOV obsaženy ocelové zárubně v provedení s drážkou pro integrované profilové těsnění a nahrazují tak dříve vyráběné ocelové zárubně bez těsnění. Nabídka ocelových zárubní se obecně skládá ze 2 částí. V základní nabídce jsou obsaženy jednorámové ocelové zárubně (též kovové zárubně) v základních typových řadách, které jsou zpravidla prodávány prostřednictvím obchodního řetězce (stavebniny, specializované prodejny stavebních materiálů apod.), tj.:

Ocelové zárubně nabízíme v těchto alternativách:

  • ocelové zárubně  pro přímé zdění — typové řady YHtm (dříve ZHtm, YHtm)
  • ocelové zárubně pro lehké montované příčky ze sádrokartonu — typové řady SHtm

Ocelové zárubně - rozšířená nabídka

V rozšířené nabídce jsou obsaženy další ocelové zárubně různých provedení, typů a rozměrů (v návaznosti na obvykle používané stavební postupy). Mezi tyto ocelové zárubně patří zejména:

  • ocelové zárubně jednorámové rohové pro zazdívání nebo dodatečnou montáž do připravených stavebních otvorů – typové řady Rt, RRt (nahrazují dřívější zárubně úhelníkové)
  • ocelové zárubně jednorámové i dvourámové blokové pro dodatečnou montáž do připravených stavebních otvorů – typové řady ZBt, ZBt-HD, ZBt-HD-R, ZBt-dtm,  (nahrazují dřívější zárubně Jäklové)
  • ocelové zárubně dvourámové – obložkové pro dodatečnou montáž do připravených stavebních otvorů – typové řady HRt, HDt, HSt (pro zděné, železobetonové, ocelové stěny, použitelné však i do dřevěných, sendvičových nebo SDK stěna.

Fotogalerie

Kontaktujte nás

Osobní údaje poskytnuté v kontaktním formuláři jsou určeny výhradně pro potřebu zpracování zaslaného požadavku a pro účely vyřízení případné objednávky produktů a služeb společnosti MONTKOV. V této souvislosti jsem informován (a) o tom, že mám právo na informaci, k jakému účelu a jakým způsobem jsou tyto informace zpracovány. Pokud zjistím nebo se domnívám, že správce provádí zpracování mých osobních údajů, v rozporu s ochranou mého soukromého a osobního života nebo v rozporu se zákonem, mohu požadovat o provedení opravy, doplnění nebo odstranění osobních údajů. Více informací o ochraně osobních údajů naleznete zde.

Google reCAPTCHA: Neplatný klíč webu.

Ocelové zárubně